søndag 21. oktober 2007

Stopp NorgesPatriotene!

I Buskerud har den nazistiske organisasjonen NorgesPatriotene begynt å få rotfeste. Lederen i fylket er vigrideren Asbjørn Tollefsen, som nok huskes best fra da han truet og sjikanerte en AP politiker fra Iran for et år siden. http://www.sos-rasisme.no/Sentralt/view/11092

NorgesPatriotene forsøker å fremstå som en stueren unazistisk organisasjon, til tross for at de aller fleste i ledelsen også er medlemmer i Vigrid. Lederen Øyvind Heian bor faktisk sammen med Tore Tvedt, og er dømt for besittelse av barneporno og drapstrusler.

NorgesPatriotene har provosert mange med sine løpesedler, hvor de blant annet skriver at Norge i dag er i krig mot muslimske barnevogner. På sine nettsider oppfordrer de folk til å flytte til Øvre Eiker.

Nazistene er kjent for sine voldelige metoder, og et av deres beste hersketeknikker er å spre frykt for å eie gata. Folk må la NorgesPatriotene skjønne at nazister ikke har noen som helst respekt, og rive ned plakatene deres når de ser de. Folk bør også organisere seg imot all rasisme og nazisme, og si ifra hvis de kjenner noen som har gått inn i NorgesPatriotene.

Ingen kommentarer: